NDS’de 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı 1. Dönem Sonu Töreni

22 Ocak 2016’da birinci dönemin son günü, NDS’nin Gösteri Salonu’nda eğitim-öğretim yılı ilk dönemine ait takdir ve teşekkür belgelerinin verildiği tören gerçekleşti.

İki bölümden oluşan törene, müdür yardımcıları, sınıf öğretmenleri ve Topluluğu temsil eden Soeur Monique, önce 11. ve 12. sınıfların öğrencileri, ardından Hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencileri katıldılar.

Tören sırasında, takdir alan öğrenciler başarılarını öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Ayrıca Emmanuelle Beaufils, geçtiğimiz Kasım ayında yapılan 2. İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması vesilesiyle oluşturulan NDS Gençlik Müzik Ödülü jüri üyelerine birer katılım belgesi verdi.

Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi törenin her bir bölümü sonunda sırayla söz alarak öğretmenlere ve öğrencilere çalışmaları için teşekkür ettiler ve herkese iyi bir tatil dileğinde bulundular.
Tören İstiklal Marşı ile sona erdi.