NDS’de 2015 Mezunları Yüzük Töreni

12 Mayıs Salı günü NDS’nin bahçesinde bu yıl mezun olacak 137 öğrenci için geleneksel Yüzük Töreni yapıldı.

Bu yüzük öğrenciler için okul hayatlarının beş yılını geçirdikleri büyük Notre Dame de Sion ailesine olan aidiyetlerini simgeliyor.

Tören 12. sınıflarından sorumlu Aurélie Frau Kozak tarafından başlatıldı; ardından Türkçe olarak 12F’den Alper Benardete, sonra da Fransızca olarak 12E’den arkadaşı Şilan Yüce söz aldı.

Okul Müdürü Yann de Lansalut ise yaptığı konuşmada NDS’nin öğrettiği ve aktardığı değerleri anımsattı ve eski öğrencileri ilk fırsatta tekrar görme dileğini ifade etti.

Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi de bu beş yıl boyunca lisede kurulan bağları vurguladı ve arzu edenlerin bu bağları dostluk olarak devam ettirilebileceğini söyledi.

Konuşmalardan sonra öğrencilere Müdür, Müdür Yardımcısı ve öğretmenler tarafından yüzükleri takıldı. Öğleden sonra gerçekleşen tören çok sayıda fotoğrafın çekilmesiyle son buldu.