NDS’de 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı

4 Eylül sabahı, Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi, 710 kişilik öğrenci mevcuduyla eğitim-öğretim yılına başladı. Öğrencilerin sevinç içindeki kucaklaşmalarından sonra, okulun yönetim ve eğitim kadrosu, liseli gençler ve rehber öğretmenler, bahçede bir araya geldiler.

NDS’liler Derneği Başkanı Lale Murtezaoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Gamze Aksüt ile 2019 mezunlarından bir grup öğrenci bu vesileyle okul bahçesinde yerlerini aldılar.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Lise Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi açılış konuşmalarını yaptılar; ardından NDS eğitim kadrosuna yeni katılan öğretmenleri tanıttılar.

Törende mezun öğrenciler adına söz alan İpek A. NDS’deki kazanımlarını mezun olduktan sonra daha da çok fark ettiklerini söyleyerek tüm arkadaşlarına başarılar diledi.

Hepinize iyi bir eğitim-öğretim yılı dileğiyle!