NDS’de “Açık Kapı” akşamı

Ortaokulu bitiren çocuklarını iyi bir liseye kaydetmek isteyen veliler, kurumu daha iyi ve yakından tanımak isterler.

Bu nedenle NDS 30 Mayıs’ta bir “Açık Kapı” akşamı düzenleyerek hem velilerin hem de gelecekteki olası öğrencilerin kurum hakkında gerek – 160 yıllık – tarihçesi, gerek fizikî yapısı – eğitim, spor, kültür tesisleri – gerekse işleyiş şekli ve yıl boyunca önerilen etkinlikler konusunda ayrıntılı bilgi edinmelerini sağladı.

Kısmen okul müdürü Yann de Lansalut daha sonra Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi tarafından gerçekleştirilen sunumun ve soru-cevap bölümünün ardından, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenler öğrenci ve veli adaylarıyla birlikte okulu gezdiler ve bireysel soruları yanıtladılar.

Yaz döneminde okulu gezmek isteyenler internet sitesindeki başvuru formunu doldurabilirler.