NDS’de Alper Canıgüz söyleşisi

Hazırlık sınıfı öğrencileri 26 Ekim günü kitabını büyük bir zevk ve merakla okudukları Alper Canıgüz’le buluştu.Bu buluşmada "Oğullar ve Rencide Ruhlar" kitabında yer alan ve kitabın başkahramanı olan beş yaşındaki Alper’in kendi iç dünyasında yer alan fırtınaları, ailesiyle ve çevresindekilerle ilişkilerini, yazarın ağzından tekrar dinlediler.

Gerçekleşen söyleşide Alper Canıgüz, NDS hazırlık sınıfı öğrencilerinin soruları karşısında kitabı bu kadar ayrıntılı okudukları için teşekkür etti ve kendi cevaplarını bulma yolundaki gayretlerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Kendisine bu söyleşi için bizler de teşekkür ediyor, bir sonraki okumalarımızda kendisini yeniden okulumuzda görme dileğimizi tekrar ediyoruz.