NDS’de Bruno Rigutto’yla Piyano Ustalık Sınıfı

13 Mart 2019’da ünlü piyanist Bruno Rigutto, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü’nden Prof. Metin Ülkü’nün sınıfından üç öğrenciyle birlikte bir piyano ustalık sınıfı gerçekleştirdi.

Öğretmeninin huzurunda Duru Aydın Franz Liszt’in «Liebstraum No.3» ve Frédéric Chopin’in «Op. 48 No.1 do min. Noktürn» adlı eserlerini yorumladı. Metin Ülkü’nün eski öğrencisi Barış Kahraman, Chopin’in «Polonez, Op. 44» ve Mimar Sinan’ın eski öğrencilerinden Cem Esen ise Franz Liszt’in «Paganini’nin Büyük Etütleri No.1, 3, 6» yı çaldı.

Ustalık sınıfına katılan her öğrenci, uluslararası kariyer sahibi birçok genç solistin yetişmesine katkı sağlayan değerli pedagog ve profesör Bruno Rigutto’nun yorumunu dinledi.