NDS’de C.E.S. aday seçim programlarının tanıtımı

21 Ekim 2015 Çarşamba günü, Cuma günü yapılacak olan Sion Öğrenci Meclisi – C.E.S.- seçimleri çerçevesinde, her iki başkan adayı ve ekibi arkadaşlarına programlarını tanıttı.

Bu vesileyle planlanan iki toplantıda, bir yandan geçen yıl C.E.S. başkan yardımcısı olan Ali Berke Tükenmez ve Arda Anarat ile Nur Bereket’ten oluşan ekibi, diğer yandan ise 2. aday Tuana Tayman ve ekip arkadaşları Zeynep Güvenilir ve Ali Şarp Mestçioğlu sırasıyla çalışma yöntemlerini anlattılar.

Adaylar ayrıca öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar ve seçimin sonucu ne olursa olsun, birlikte çalışıp kendilerine iletilecek fikir ve talepleri dinleme konusunda kararlı olduklarını belirttiler.

Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi her iki yarışmacı ekibe de bol şans diledi. Cuma günü seçimlerde buluşmak üzere !