NDS’de Felsefe Kahvesi

12 Mart tarihinde, Frankofoni etkinlikleri çerçevesinde okulumuz, lisenin felsefe öğretmeni ve Galatasaray Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Aliş Sağıroğlu’nun düzenlediği yeni bir felsefe kahvesine ev sahipliği yaptı.

« Sonsuzluk » temalı bu buluşma, organizatör Dr. Sağıroğlu’nun yanı sıra, Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Paul-Albert André Ballanfat, aynı kurumda araştırma görevlisi Albert Erol Nahum tarafından yönetildi. Okulunun L1 sınıfından on dokuz öğrenci temsilcisiyle gelen Evry Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi felsefe öğretmeni Mösyö Depagniat da konuk olarak etkinliğe katıldı.

Hem konuşmacılara hem de farklı katılımcılara ilham kaynağı olan bu buluşmada lisenin pek çok öğrencisi ve eğitimcisi bir aradaydı.