NDS’de Hazırlık öğrencileri için yıl sonu töreni 12 Haziran Cuma günü düzenlendi

12 Haziran günü Notre Dame de Sion Fransız Lisesinin büyük bahçesinde Hazırlık öğrencileri için yıl sonu ödül töreni düzenlendi.

Okul kurucu temsilcisi Soeur Monique bir gün önce 10,11 ve 12.sınıflar için düzenlenen törenlere olduğu gibi, Hazırlık öğrencilerinin törenine de katıldı.

Hazırlık sınıfları müdür yardımcısı Gizem İnanç bu önemli törenin en iyi şekilde gerçekleşmesinisağladı.

Hazırlık A sınıfından Su Erden ve Hazırlık B sınıfından Umut Kartal’ın konuşmalarının ardından, sırasıyla Onur Ödülleri ve Başarı Ödülleri ( prix d’excellence ve prix d’honneur), sonrasında ise takdirler ile yıl içinde yapılan etkinlikler için katılım ve teşekkür belgeleri sahiplerine verildi.

Okul Müdürü Yann de Lansalut ve ardından Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi başarıyla geçen eğitim yılından söz ettiler, tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler ve kurumdan ayrılacak olan öğretmenlere seslendiler.

Son olarak öğrenciler İstiklal Marşı’nı söyledikten sonra Notre Dame de Sion’da geçirdikleri bu birinci yılın ardından karnelerini aldılar ve tatile adım atmış oldular.