NDS’de İngilizce Eğitim Veren Üniversitelerin Tanıtımı

Okulumuzda düzenli olarak İngilizce öğretim yapan üniversitelerin tanıtımına yönelik toplantılar gerçekleşiyor.

Bu konuda danışmanlık yapan Mirey Aji Derkazez’in düzenlediği toplantılarda, College London Üniversitesi, Hollanda’daki Tillburg Üniversitesi ile Kanada’daki British Columbia, Toronto ve Ottawa Üniversitelerinden temsilciler, değişik düzeylerden pek çok öğrenci ile bir araya geldiler.

Bu toplantılar lise öğrencilerilerinin hem bu üniversitelerden alacakları diploma ve bu kurumların eğitim ortamları hakkında daha somut bilgi almalarını hem de kayıt süreçlerine ve müfredatlarına yönelik broşür edinmelerine olanak tanıdı. Toplantılarda, üniversite temsilcileri öğrencilerin farklı sorularını yanıtladılar.