NDS’de Kanada Üniversitelerinin Tanıtımı

Dört farklı Kanada üniversitesi temsilcisi, 10. sınıflarından sorumlu müdür yardımcısı ve NDS’nin İngilizce konuşulan ülkelerdeki eğitim danışmanı Mirey Aji Derkazez’in daveti üzerine, Ekim ortasında, 9., 10., 11. ve 12.sınıf öğrencileri için NDS’de tanıtım düzenlediler.

Ryerson Üniversitesi’nden Salisha Randel, Concordia Üniversitesi’nden Eric Goldner, Dalhousie Üniversitesi’nden Alyson Murray ve Waterloo Üniversitesi’nden Tony Munro sırasıyla söz alarak kendi kurumlarının özelliklerinden ve verilen formasyonlardan bahsettiler.

Ardından uluslararası kabullerden sorumlu temsilciler lise öğrencilerinin sorularını yanıtladı ve farklı belge ve broşürler dağıtarak küçük gruplar halinde sohbete devam ettiler.