’10. Sınıfların Yıl Sonu Ödül Töreni

NDS’de 11 Haziran’da 11 ve 12.sınıflar için düzenlenen ödül töreninden sonra, sıra yine Okul kurucu temsilcisi Soeur Monique ’in katılımıyla gerçekleşen 10. sınıfların ödül törenine geldi.

Tören Lara Elmaoğlu’nun söylediği şarkılarla başladı.

10.sınıflar müdür yardımcısı Mirey Aji Derkazez sırasıyla Onur ve Başarı ödüllerini (prix d’honneur et prix d’excellence) alan öğrencileri takdim etti, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı boyunca yapılan çeşitli etkinliklerde başarı gösteren öğrencilere katılım ve teşekkür belgeleri dağıtıldı.

Ardından Okul Müdürü Yann de Lansalut ve Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi söz alarak yeni ufuklara yönelmek ya da emekliliğin tadını çıkartmak üzere kurumdan ayrılacak olan öğretmenlere seslendiler.

Bayrak töreninin ardından öğrenciler karnelerini aldılar ve böylece onları bekleyen yaz tatiline ilk adımlarını atmış oldular.