NDS’de yıl içindeki kulüp ve etkinliklere katılan öğrencilere sertifikalarının verilmesi

29 Mayıs’ta NDS Gösteri Salonu’nda, bu eğitim-öğretim yılı içerisinde kulüp ve etkinliklere aktif olarak katılan öğrencilere sertifikalarının verilme töreni vardı.

Çevre ve sosyal yardım, Fransızca ve İngilizce MUN, sinema ve müzik kulüpleri öğrencileri öğretmenleri tarafından sahneye davet edildiler. Düzenledikleri etkinlikleri ve gezileri slayt gösterisi eşliğinde hep birlikte anlattılar.

“Togo için su” etkinliğinin başarılı katılımcıları, lisenin (basketbol, masa tenisi, futbol, voleybol) spor kulüplerinin ve dans kulübünün tüm üyeleri, ayrıca yelken şampiyonlarımız çeşitli turnuva ve yarışmalarda gösterdikleri başarılar için ödüllendirildiler.

Nihayet, Medyatek’in düzenlediği “Boğaz’da Kitap Savaşı” adlı etkinlikte müzik çalıp şarkı söyleyen öğrenciler de sertifikalarını aldılar; ardından da NDS’de tekrar sahneye çıkarak ortamı daha da canlandırdılar.

Okul Müdürü Yann de Lansalut ile Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ettiler ve çok başarılı bir yıl yaşandığını ifade ettiler.Tören İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.