NDS’deki 2018 V.O.L.E.Y.Çalışmaları

16 ve 17 Ocak 2018 tarihlerinde, NDS’deki rehberlik öğretmenleri tarafından V.O.L.E.Y.çalışmaları düzenlendi. Bu çalışmalarla ilgili oturuma, 9. sınıf öğrencilerinden gönüllü ve hevesli yirmiye yakın öğrenci katıldı.

V.O.L.E.Y., grup çalışması çerçevesinde, liselilere vizyon ve mesleki bilinç kazandırmayı hedefleyen bir metot çalışmasıdır. Bu metot, onlara, üretken ve yaratıcı potansiyellerini deneyimlemelerine olanak vermeyi amaçlamaktadır. Gerçekleştirilen bu çalışma, katılımcılara kişisel farkındalık kazandırmakta ve kendilerini geliştirmelerini sağlamaktadır.

« Dünya Bankası’nın Kalkınma için Yaratıcı Fikirler Yarışması’nda » ödül kazanan bu kolektif çalışma, katılımcı öğrenciler tarafından çok beğenildi.