NDS’deki Medyatek tarafından önerilen yeni tematik seçimler

Geçen ay boyunca, NDS’deki Medyatek; kitap, dergi ve DVD gibi farklı türlerde pek çok yeni tematik seçim önerdi.

Temalar, müzik ve özellikle de Galeri’de ziyarete açılan sergiye paralel olarak Franz Liszt’in yanında kadınlar ve onların hakları ile izledikleri yollar üzerine yoğunlaşıyordu.

Ayrıca Şairler Baharı vesilesiyle, önerilen eserlerin yanı sıra, öğrenci ve öğretmenler, eski daktilolar gibi farklı araçlar yardımıyla veya seçilen kelimeler ve kişisel resimler yoluyla doğrudan kitap sayfaları üzerinde kendi şiirsel yaratıcılıklarını ortaya koymaya teşvik edildiler.

Lisenin farklı mekânlarına yerleştirilmiş ve keşfedilip okunmayı bekleyen içeriği şiir dolu pek çok zarf da öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgisini çekti.