NDS eğitim-öğretim yılının son töreni L2 sınıfları için düzenlendi

NDS’nin L2 öğrencileri ikinci dönem toplantılar dizisini Okul Kurucu temsilcisi Sör Monique, okul müdürü Yann de Lansalut, Türk müdür başyardımcısı Suzan Sevgi ve diğer öğretmenlerin katılımıyla sonlandırdılar.

Bu törenin yönetimini üstlenen müdür yardımcısı Mirey Aji Derkazez, yıl sonu okul başarıları dolayısıyla sınıf birinciliğini, onur ödülünü ve takdir hak eden öğrencileri, ayrıca da kurumda düzenlenen etkinliklere ve kulüplere katılımlarıyla teşekkür hak eden öğrencileri sahneye davet etti.

10D’den Laura Pembecioğlu üç yıl üst üste takdir alması dolayısıyla Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Diğer seviye sınıflarının yıl sonu törenlerinde olduğu gibi, bu törende de müdürler NDS’den Türkiye’de veya yurt dışında yeni serüvenlere yönelmek üzere ayrılan öğretmen ve personele veda konuşması yaptılar.

İstiklal marşı son bir kez daha yankılandıktan sonra öğrenciler okuldan ayrıldılar.

Herkese iyi tatiller diliyor, Eylül başında görüşmek üzere diyoruz!