NDS öğrencimiz Elif Yasemin Türkoğlu’na bir ödül

9 Mayıs Salı günü okulumuz 9C sınıfı öğrencisi Elif Yasemin Türkoğlu ve edebiyat öğretmeni Müjgan Aral, Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen « Kitaplar Dile Geldi » yarışmasına katıldılar.

Okul müdürünün açılış konuşması ve jürilerin tanıtımının ardından yarışma başladı. İstanbul’un her yerinden 25 okulun katıldığı yarışmada, yarışmacılar birbirinden farklı kitaplardan çeşitli bölümler okudular.

2 aşamadan oluşan yarışmanın sonucunda Elif Yasemin Türkoğlu, yazar Mine Söğüt’ün «Deli Kadın Hikayeleri» adlı kitabından okuduğu bölümle Birincilik Ödülü’nü kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Yarışma sonucunda öğrencimize bir dizüstü bilgisayar, yazar Samiha Ayverdi’nin bir romanı, katılım belgesi ve bir plaket hediye edildi. Dereceye giren diğer öğrencilere de hediyeleri verildi.