NDS sporcularımız AnkaraTevfik Fikret Lisesinde spor turnuvasına katıldılar

13-16 Ekim 2016 arasında Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 4. Cumhuriyet Kupası spor turnuvasının açılışı için tüm Fransız liseleri olarak Anıtkabir’e Atamızın huzuruna çıktık.

Öncelikle hep beraber çelenk törenini izledik sonra hep beraber içeride 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Seremoninin sonunda rehberler eşliğinde müzeyi gezerek maçların başlaması için okula geri döndük.

St Michel, İstanbul St Joseph,İzmir St Joseph, St Benoît, İzmir ve tabii ki Ankara Tevfik Fikret liselerinin de katıldığı ve birçok branşında bulunduğu bu turnuvada okullar arasındaki kardeşliği güçlendirmek amaçlanıyor.

Cumhuriyetimizi anmak, tüm öğrencilere onu koruma bilincini amaçlıyor.

Ankara’dan 2 tane kupa getirdik : masa tenisi kızlar 1. ve satranc ekibi 2. oldu.