Notre Dame de Sion’da C.E.S.’in yıl sonu kutlaması - 2015

29 Mayıs Cuma günü öğleden sonra NDS’nin bahçesi Sion Öğrenci Birliği (C.E.S.) tarafından Başkan Arda Genç önderliğinde düzenlenen eğitim yılı sonu kutlamasına katılacak olan öğrencileri ağırlamak üzere hazırlandı.

Bu kutlamalar için hazırlanan podyumun üzerinde ve önünde, İstanbul’un çeşitli lise ve üniversitelerinden gelen gençlerin oluşturduğu ve NDS 10. sınıf öğrencisi Selin Yazıcı tarafından kurulan GEYİK grubunun öğrencileri çeşitli sunum ve gösteriler yaptılar.

Danstan şarkılara, müzikten hip hop’a, GEYİK; izleyicilerin çok beğendiği Broadway tarzında bir ’’show’’ sundu.

Ardından ünlü DJ Doğuş Çobakçor, öğrencilerle fotoğraf çektirdikten sonra sahneye çıktı ve akşama kadar güzel bir performans sergiledi.

Katılımın daha yüksek olmasını dilediğimiz bu güzel yıl sonu kutlamasını gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz.