Öğrencimiz Şişli İlçesinin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında birincilik ödülü aldı

Şişli İlçe Milli Müdürlüğünün Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlediği yarışmalardan liselerarası kompozisyon alanında birincilik ödülü kazanan öğrencimiz Nil Aydın, ödülünü 29 Ekim İlçe Töreninde Şişli Kaymakamı Sayın Ali Fuat Türkel’in elinden aldı.

Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen İlçe Töreninde Cumhuriyetin 96. yılı coşkuyla kutlandı ve farklı dallarda birinci olan öğrenciler ödüllendirildi.
Öğrencimize bu törende Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Sevi Özışık eşlik etti.

Öğrencimizin yazdığı «Adım Adım Hürriyet» adlı kompozisyonunu okumak için tıklayınız.

«Adım Adım Hürriyet» Komposizyonu - Nil Aydın
İndir (65.1 kio)