Saint-Benoît Lisesinde Dördüncüsü düzenlenen Fantastik Öykü ve İllüstrasyon Yarışması’nda öğrencimiz Egemen İşçan ikinci oldu

13 Mayıs Cumartesi günü okulumuz 11-G sınıfı öğrencisi Egemen İşcan ve edebiyat öğretmeni Hatice Onaran, Özel Saint-Benoit Fransız Lisesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Fantastik Öykü ve İllüstrasyon Yarışması’na katıldılar.

Katılımcılar, illüstrasyon yarışmasına katılan resimlerden oluşan sergiyi gezdikten sonra tören başladı. Açılış konuşmasının ardından, jüri üyeleri katılımcılara nasıl daha başarılı öyküler yazabilecekleri konusunda önerilerde bulundular. Son olarak, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Egemen İşcan’ın yazdığı “Ruhlar Âlemine Yolculuk” adlı öykü, yarışmada İkincilik Ödülü’nü kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tören bitiminde katılımcılara, yarışmaya katılan öykülerin içerisinde yer aldığı bir kitap hediye edildi ve katılım belgesi verildi.

Ekler

Egemen Işcan öykü