Sanatçı Walid Farouk ile NDS’nin dört sınıfıyla atölye çalışmalarına devam etti

10B, 10D, 10E ve 10F sınıflarının öğrencileri, Galeri’deki “Duyuların Haritacılığı” sergisi çerçevesinde hâlen lisede bulunan sanatçı Walid Farouk ile iki atölye çalışması daha yaptılar.

Önce sırayla oditoryuma giderek kendi yüzlerinin resimlerini çektiler ve sınıfta yaptıkları seyahat defterini süslemek için önceden seçmiş oldukları haritaları bu yüzlerin üzerine yansıttılar.

Bazı öğrenciler, bilgisayar işleri, projeksiyon aletinin ya da fotoğraf makinesinin ayarlanması, hatta birkaç çekim gibi çeşitli işleri yapmakla da görevlendirildi.

Son atölye çalışması Medyatek’te gerçekleştirildi; öğrenciler burada, gerçek ya da kurgusal bir yolculuğu anlatan seyahat defterlerine koymak üzere seçmiş oldukları son görüntüye rötuş yapmayı öğrendiler.