Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü NDS’yi ziyaret etti

15 Aralık 2016 Perşembe günü, Şişli İlçesi Belediye Başkanı Hayri İnönü NDS’yi ziyaret etti.

Bu günü organize eden komitede; Okul Müdürü Yann de Lansalut, Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi, Mezunlar Derneği Başkanı Lale Murtezaoğlu, Okul-Aile Birliği Başkanı Selen Şerbetçi, Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyeleri Arman Nazaretyan ve Mahmut Orhan, NDS Öğrenci Birliği (CES) Başkanı Nur Bereket ve yine CES’ten arkadaşı Tan Dağtekin de yer aldı.

Belediye Başkanı ve başta başkan danışmanı Selim Mataracı olmak üzere beraberinde gelen yetkililer, öğretmenler odasından spor kompleksine, Medyatek’ten kantine ve şu anda sergisi devam eden Soeur Marie-François Lin’in tablolarını görülebildiği Galeri’ye kadar okulun çeşitli mekânları gezerek bunlar hakkında bilgi aldılar.

Hayri İnönü ve heyetiyle birlikte yapılan kahvaltıda ise herkes sıcak bir sohbet ortamında bir araya geldi.

Belediye Başkanı okuldan ayrılmadan önce, kendisine bir Notre-Dame de Sion anısı olarak “1856 NDS” parfümü hediye edildi.