Yeni CES başkanı Alper Avi Benardete, yemin ederek görevine başladı

20 Kasım 2013 günü, 2013-2014 öğretim yılında görev yapmak üzere Öğrenci Birliği Başkanı seçilen Alper Avi Benardete, birlik adına yemin etti.

Yeni Başkan, Türk Müdür Başyardımcısı Suzan Sevgi’nin de katıldığı ve oditoryumda ilk kez toplanan kurul önünde, biraz da heyecanla, Öğrenci Birliği çalışmalarına etkin ve verimli bir şekilde katılacağına, seçilmesiyle kendisine verilmiş olan tüm görevleri yerine getireceğine, okulda ve toplumda demokrasi kültürünü saydıracağına, milli manevi değerlere, her vatandaşın özgürlüğüne ve haklarına saygılı olacağına ve Atatürk ’ün gösterdiği çağdaş ve demokratik modeli izlemek üzere çok çalışacağına yemin etti.

Alper, yemin töreninin ardından iki yardımcısı ve arkadaşları tarafından coşkulu bir şekilde alkışlandı.