Yeni NDS Okul Öğrenci Birliği (C.E.S.) Başkanı Nur Bereket

27 Ekim 2016 Perşembe günü tüm sınıfların temsilcileri C.E.S. seçimleri için yine Oditoryum’da buluştular ve seçimin tek adayı olan 10A öğrencisi Nur Bereket C.E.S. Başkanı seçildi.

Bu yeni seçimi C.E.S.’ten sorumlu Müdür Yardımcısı Ahmet Enver Çetinçelik, eşgüdüm içinde çalıştığı Rehberlik danışmanlarıyla birlikte düzenledi.

Sonuçta Nur Bereket 33 “Evet” ’e karşı 13 “Hayır” ile bu yeni eğitim yılının NDS Okul Öğrenci Birliği (C.E.S.) Başkanı seçildi.

Nur Bereket’i tebrik ediyor, seçilecek ekibiyle birlikte Öğrenci Birliğimizin lisemiz için başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz.