Yeni Teknolojiler Sertifika Programı

Sayın Veli, Sevgili Öğrencimiz,

Geçtiğimiz yıl başlattığımız, Galatasaray Üniversitesi resmi işbirliğiyle yürüttüğümüz “Yeni Teknolojiler Sertifika Programı” nın birinci yılını başarıyla tamamlamış bulunuyoruz.
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında farklı düzeylerde öğrenim gören ve önerilen programı başarıyla tamamlayan 67 öğrencimiz Haziran 2017’de Galatasaray Üniversitesinde düzenlenen törenle robotik, programlama, 3 boyutlu tasarım ve baskı konularında 30 saatlik formasyon aldıklarını belgeleyen sertifikalarını aldılar.
İlk sertifika programının başarısı ile öğrenciler ve velilerden gelen yoğun ilgi ve talebi üzerine 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Yeni Teknolojiler Sertifika programını geliştirerek sürdürmenin öğrencilerimiz için önemli bir fırsat olacağını düşünüyor ve programı bu yıl öğrencilerimize iki seviye olarak öneriyoruz.

1- ) 9., 10., 11., ve 12. sınıf öğrencilerine açık olan birinci düzey sertifika programı, yeni teknolojiler hakkında aşağıdaki alanlarda 30 saatlik formasyon
robotik
programlama
3 boyutlu tasarım ve baskı

2-) Birinci düzeyi tamamlamış olan öğrencilere yönelik 30 saatlik ileri düzey formasyon programı
internet sitesi programlama ve mobil uygulamalar
yazılım programlama
internete bağlı robotik

Bu her iki program da haftada bir kez, Pazartesi, Salı veya Perşembe günleri, 14:45-16:15 saatleri arasında, Galatasaray Üniversitesi ve Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi eğitim kadrosu tarafından yürütülecektir.

Hem Galatasaray Üniversitesi hem de Notre-Dame de Sion sertifikalı bu formasyona sahip olmak büyük bir şans ve kazanım olacaktır. Program, öğrencilerimizin büyük üniversitelere kabulde fark yaratmak amacıyla akademik dosyalarını zenginleştirmeleri, emek, merak ve ilgi alanlarını göstermeleri için de bir olanak olacaktır.
Sınırlı yer olduğundan, derslere devamlılık ve ciddiyetin sağlanması açısından, programa katılacak öğrencilerden 200€’luk bir teminat talep edilmektedir. Öğrencinin derslerin % 80’inine katılması ve tüm projelerini vermesi durumunda bu meblağ yıl sonunda tamamıyla kendisine iade edilecektir.

Program çıkışında öğrenciler, merkez noktalara (Kadıköy, Ataşehir, Ataköy) giden servisleri kullanabilirler.

Sevgili Öğrencimiz,
25 Eylül Pazartesi gününe kadar, aşağıdaki linkten kaydınızı yaptırabilirsiniz:

Günler kayıt tercihlerine göre belirlenecektir. Katılan öğrenci sayısına bağlı olarak her gün her seviye açılmayabilir. Talebin kapasitenin üzerine çıkması durumunda öğrencilerin sınıfları, not durumları ve motivasyonları önceliklidir.

Bilgilerinizi rica ederiz.