100.Yıl Masa Tenisi Gençler Türkiye Müsabakaları’nda Derece

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 21-25 Şubat tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen takım ve ferdi müsabakalarda öğrencimiz Defne 3 kategoride derece elde etti.

Türkiye genelinde toplam 62 sporcunun katıldığı 100. Yıl Masa Tenisi Gençler Takım ve Ferdi Müsabakaları’nda 9. sınıf öğrencimiz Defne K., takım yarışlarında üçüncülüğü, karma çiftlerde ikinciliği ve ferdi yarışlarda ise genel sıralamada ikinciliği elde etti.

Spor hayatına Fenerbahçe Spor Kulübü’nde devam eden öğrencimizi kazandığı derecelerden ötürü içtenlikle kutlar, masa tenisi branşındaki başarılarının devamını dileriz.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayarak Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.