2015-2016 yılı yeni NDS Öğrenci Birliği (C.E.S.) başkanlığına Ali Berke Tükenmez seçildi

2015-2016 eğitim yılı yeni C.E.S.(Comité des Elèves de Sion) başkanının ve tüm seviyelerin delegelerinin seçimi, 23 Ekim 2015 tarihinde yapıldı.

Kurumun tüm öğrencileri iki ders saati boyunca NDS’de sekiz sandıkta, aynı olağan seçimlerde olduğu gibi, oy pusulasında istedikleri ismi işaretleyerek oy kullandılar ve seçmen listesindeki adlarının yanına imzalarını attılar.

Bu yıl öğrenciler Güner Ilıca başkanlığında toplanarak oy sayımı yaptılar.

Okul Müdürü Yann de Lansalut, haftayı sonlandıran bayrak töreninde, en çok oyu Ali Berke Tükenmez’in aldığını açıkladı. Seviye delegeleri konusundaki kesin sonuç ise, Cumhuriyet Bayramı töreninde ilân edildi.

Müdürler, seçimde emeği geçenlere, seçimi düzenleyenlere ve Hazırlık öğrencilerine yaptıkları çalışmalar için içten teşekkürlerini ilettiler.

2013-2014 yılı NDS Öğrenci Birliği üyesi ve bu birliğin geçen yılki sekreteri olan yeni başkanı tebrik ediyor, yeni ekibe çalışmalarında başarılar diliyoruz.