2019 Kariyer Günlerinin ilki NDS’de düzenlendi

2019 Kariyer Günlerinin ilki, NDS Rehberlik Servisi tarafından 22 Mart tarihinde düzenlendi.

Etkinliğin açılış toplantısını yapmak üzere televizyonun tanınmış simalarından Sedat Örsel davet edilmişti. Böylelikle öğrenciler, mizah yüklü bu değerli şahsiyetin alışılmışın dışındaki mesleki yönelimini ve yaşam felsefesini yakından dinleme fırsatı buldular.

Ardından farklı oturumlarda, mimari, genetik çocuk hastalıkları, start up, tiyatro, uçak mühendisliği, oyun ve oyuncak tasarımı, hukuk, pazarlama, yabancı marka yönetimi gibi meslek alanlarından profesyonellerle on iki söyleşi gerçekleşti. Böylelikle öğrenciler ileriki yıllarda uzmanlaşmayı düşündükleri alanlar hakkında daha belirgin bilgiler edinme olanağını buldular.