Darüşşafaka Lisesi’nde DŞMUN Konferansı | 2022

Okulumuz İngilizce MUN/EYP Kulübü’nden toplam 12 öğrenci, 16 ile 18 Aralık tarihleri arasında Darüşşafaka Lisesi’nin düzenlenen DŞMUN’22 Konferansı’na katıldı.

Ana teması « Universal Cooperation in the Denouement of Humanitarian Crises Within the Global Age » (Küreselleşme çağında, insani krizlerin çözümü sürecinde uluslararası işbirliği) olarak belirlenen konferansta öğrencilerimiz Ekonomik ve Sosyal Komite’ye, İnsan Hakları Komisyonu’na ve Yasal Komite’ye katıldılar.

Komitelerde gösterdikleri başarılardan ötürü öğrencilerimiz Kaan K. ve İrem Ç. « Outstanding Delegate » sertifikası aldılar.

Kulüp öğrencilerimizi kutluyor, uluslararası ilişkiler ve diplomasi konusundaki başarılarının devamını diliyoruz.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayarakMUN’un internet sitesini inceleyebilirsiniz.