"Hayallerim Var Sesimde"

6 Mayıs 2017, 18:45

| Konser , Koro , Herkese açık

"Hayallerim Var Sesimde" - BİRLİKTE konseri
Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ve "Zeytin Çekirdekleri" Çocuklarının konseri.

Notre-Dame de Sion ve Saint-Michel Fransız Liseleri’nin "Sürdürülebilir Yaşam Kulübü" öğretmen ve öğrencilerinin permakültür projesi kapsamında düzenlenen Alberto Modiano ile Haşmet Demirbil’in fotoğraflarının sunulacağı " Fidandan Sofraya Zeytin " fotograf sergisinin açılış gününde gerçekleşecek özel bir konser.

“Zeytin Çekirdekleri":
Zeytin Çekirdekleri, Ayvalık Belediyesinin ilçe çocuklarının ve gençlerinin sosyal gelişimlerini güçlendirmek için hayata geçirdiği ücretsiz müzik, sanat ve spor eğitim programıdır. Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün öncü sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğü Zeytin Çekirdekleri; Ayvalık Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayvalık okulları yönetimlerinin işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca sivil toplum, dernekler, esnaf ve özel sektör işbirliği de projenin ayrılmaz parçasıdır.Zeytin Çekirdekleri, Ayvalık Belediyesinin ilçe çocuklarının ve gençlerinin sosyal gelişimlerini güçlendirmek için hayata geçirdiği ücretsiz müzik, sanat ve spor eğitim programıdır. Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün öncü sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğü Zeytin Çekirdekleri; Ayvalık Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ayvalık okulları yönetimlerinin işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca sivil toplum, dernekler, esnaf ve özel sektör işbirliği de projenin ayrılmaz parçasıdır.