NDS’de Frankofoni Spor Turnuvası’nın ikincisi gerçekleştirildi – 27 Mart 2015 (ilk gün)

İstanbul Saint-Benoît, Sainte-Pulchérie,Saint Michel, Saint-Joseph ve Galatasaray Liselerinden ve Ankara Tevfik Fikret Anadolu Lisesinden öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde okulumuza gelerek karma takımlarda çeşitli spor dallarında yarıştılar.

Turnuva NDS öğrencilerinin ve konuk öğrencilerinin katıldığı saygı duruşu ve bayrak töreni ile açıldı.

Töreni takiben NDS kızlar dans ve zumba grubu bahçede beğeni toplayan bir gösteri yaptılar.
Onun sonrasında, iki spor salonunda voleybol kız ve basketbol erkek takımları maçlarına başladı.

Havuzda ise çekişmeli geçen birçok su topu karşılaşmasından sonra, yüzme bayrak yarışmaları gerçekleşti.

İlk defa bu yıl, Gösteri Salonu’nda bir dans yarışması düzenlendi ve ayrıca Grand Salle’de de bir zumba eğlencesi, amatörleri bir araya getirdi.

Bu ilk günün programında, kapalı salonda dört futbol ve iki voleybol erkekler eleme maçı da yer aldı.