Öğrencimiz İstanbul Maratonu’nda Kanserli Çocuklar Yararına Koştu!

Öğrencimiz Selin, KAÇUV Derneği’nin «Umut Elçisi» olarak geçtiğimiz 5 Kasım’da düzenlenen 45. İstanbul Maratonu’nda kanserli çocuklar yararına koştu.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi 11. sınıf öğrencisi Selin A., maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi göremeyen kanserli çocuklara umut olmak amacıyla 45. İstanbul Maratonu’nda KAÇUV Derneği’nin «Adım Adım» adlı bağış kampanyasına yardım toplamak için 15 km koştu.

Kampanya kapsamında şu ana dek 78.254 ₺ bağış toplandı, hedef ise 100.000 ₺’ye ulaşmak.

Öğrencimizin projesine destek olmak için 20 Kasım’a kadar bağış yapabilir, kampanyayla ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Notre-Dame de Sion Fransız Lisesi olarak maratona katılan öğrencimizi bu anlamlı girişiminden ötürü tebrik ediyor, tüm bağışçılara ve organizatörlere teşekkür ediyoruz.